Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sistemul informatic al CAS Alba este oprit până luni. Se introduc date pentru Cardul Național de Sănătate

Publicat

Sistemul informatic al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Alba este oprit până luni, pentru instalarea Sistemului Informatic al Cardului Național de Asigurări Sociale de Sănătate (SICNASS). Aceasta este o acțiune organizată la nivel național, anunțată în toate județele, printr-o adresă trimisă de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

„Am anunțat toți furnizorii de servicii medicale și farmaceutice ,să știe de ce nu merge. Este oprit pentru că se introduc în sistem modificări privind cardul național de asigurări de sănătate. Avem o adresă în sensul acesta, de la CNAS. De exemplu, până luni nu se pot scrie rețete electronice. Prin acest sistem se mai fac raportări, dar nu este cazul în această perioadă”, ne-a explicat directorul CJAS Alba, Gheorghe Ștef.

Sistemul informatic al Caselor de Asigurări de Sănătate este inactiv începând de joi la ora 18.00 până luni la ora 7.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax