Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Site-ul AJF din Alba, încremenit în timp: Platforma fotbalului județean a rămas neschimbată de 15 ani

Publicat

Asociația Județeană de Fotbal Alba se numără printre singurele 3 AJF-uri din țară care nu are un website indexat pe portalul FRF-AJF.

Asociațiile Județene de Fotbal din județele Alba, Arad și Vrancea sunt singurele AJF-uri din țară care nu au website-uri înregistrate pe www.frf-ajf.ro.

AJF Alba are un website încremenit în timp, realizat prin intermediul platformei gratuite Joomla 1.5, apărută în anul 2008.

Comparându-l cu paginile AJF-urilor din țară care lucrează pe portalul FRF-AJF, site-ului Asociației din județul Alba îi lipsesc multe rubrici cu informații utile și interesante.

De asemenea, pe site-ul AJF Alba se găsesc și câteva pagini imposibil de accesat sau pagini goale, cum ar fi „Cuvântul Președintelui”, „Organigrama” sau rubrica „Comunicate” de la Comisia Județeană a Arbitrilor.

În ceea ce privește arhivele de pe site, s-a format un vid de patru ani, astfel rezultatele din sezoanele competiționale dintre 2014 și 2018 nu sunt disponibile.

Contactați fiind de unul dintre reporterii alba24.ro pentru a-și exprima un punct de vedere vizavi de această situație, secretarul general al AJF Alba, Mihai Țîra, a spus:

„Decizia de a rămâne la actualul site a fost luată de fosta conducere (care nu mai activează din 2015). Iar în ultimii ani nu mai avea rost să mutăm, pentru că lucram toată țara la Football Connect, care va înlocui site-urile actuale.”

Ce avantaje aduce utilizarea portalului FRF-AJF

Portalul FRF-AJF este cea mai bună platformă pentru a culege informații despre fotbalul amator din țară.

Din totalul de 42 de Asociații județene/Municipale de Fotbal din România, 39 au paginile web pe portalul FRF-AJF.

Pe pagina fiecărui AJF/AMFB indexat pe portal, se găsesc date despre programul meciurilor, clasamente, loturi de jucători, clasamente ale marcatorilor, numărul de minute jucate de fiecare jucător și multe alte informații utile sau interesante.

Interfața site-ului este una prietenoasă cu utilizatorii, informațiile de acolo fiind practic foarte ușor de găsit și la îndemâna oricui.

Proiectul FRF-AJF a demarat în 2010, sub forma unei colaborări între AJF Timiș și AJF Argeș.

„Știri zilnice despre ce se întâmplă în ligile județene, programe competiționale, rezultate și statistici actualizate în permanență atrag pe platforma dedicată și susținută de AJF-uri zeci de mii de utilizatori lunar și duc la milioane de afișări”, se arată pe prima pagină a site-ului www.frf-aj.ro.

Se poate și fără FRF-AJF

Demararea unui proces de integrare pe portalul național al AJF-urilor nu este singura soluție de a avea un website la nivelul anului 2023

AJF Arad are de asemenea o pagină web perfect funcțională, cu un aspect modern și cu mult mai multe informații decât se găsesc pe pagina AJF Alba.

Spre exemplu, pe www.ajfarad.ro se găsește topul marcatorilor din județul Arad, astfel aflăm că în sezonul 2022/2023, Bulboaca Flavius Vlăduț de la ACS Viitorul Arad și Muntean Andrei Iosif de la AS Viitorul Olimpia Bârzava au înscris câte 36 de goluri, fiind golgheteri județeni.

Astfel, arădenii demonstrează că și fără ajutorul portalului național se poate realiza o pagină web de calitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Florin

    joi, 22.06.2023 at 10:24

    Bună ziua. Platforma frf-ajf.ro este o batjocură totală. Cei care completează din partea asociațiilor județene sunt niște analfabeți funcțional și agramați.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax