Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Siteul Institutului de Medicină Legală a fost spart. Hackerii au postat mesaje anti-PSD și condoleanțe pentru familia Alexandrei

Publicat

Site-ul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici” a fost ţinta unui atac informatic, sâmbătă, astfel că apare un text cu mesaje obsecene la adresa PSD, precum și un îndemn către români să vină în număr cât mai mare la mitingul din 10 august.

La ora postării articolului, siteul era suspendat și apărea doar un mesaj care anunța că este în construcție.

Pe site-ul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), în locul paginii de start a fost postat textul „Hacked by #X_v. Am doar câteva mesaje care aş vrea să fie ascultate”.

Urmează mesaje injurioase la adresa PSD, a lui Liviu Dragnea, dar și a lui Gheorghe Dincă, bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două fete. De asemenea, românii sunt îndemnați să vină în număr cât mai mare la mitingul din 10 august: „Vă aşteptăm în număr cât mai mare la protestul din 10 august, suntem cu voi”.

Institutul de Medicină Legală a finalizat analizele de laborator pe probele ridicate din casa lui Gheorghe Dincă, iar rezultatul este că în oasele arse care au fost expertizate a fost identificat ADN-ul Alexandrei, a anunțat sâmbătă DIICOT.

Sursă: Hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax