Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de siteuri de filme piratate din România, blocate de furnizorii de internet în urma unor procese internaționale

filme

Publicat

Mai multe siteuri de filme, pe care românii obișnuiau să se uite la producții piratate, vor fi blocate de către principalii furnizori de internet din România, din cauza unor procese internaționale. Este vorba despre www.filmehd.net, www.filmeonline2013.biz și www.thepiratebay.org, ultimul fiind disponibil la alte 42 adrese web.

Mai mulți producători internaționali de filme au obținut în instanță blocarea accesului clienților Telekom România Communications (fost Romtelecom), UPC România, RCS&RDS, Nextgen Communication, Digital Cable Systems (DCS) și Akta Telekom la cele trei site-uri de filme piratate.. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Reclamanții în dosar sunt Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries și Sony Pictures Television.

Aceștia reclamă redifuzarea pe aceste siteuri, a unor filme, la scurt timp după ce acestea au apărut pe piață, fără a plăti nici un fel de taxe pentru acest lucru.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate