Connect with us
Publicitate

AIUD

Situația bolnavilor de coronavirus de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud. 45 de pacienți au fost vindecați și externați

Publicat

Reprezentanții Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud au transmis situația la zi a cazurilor de coronavirus tratate de instituția medicală. 45 de pacienți s-au vindecat până acum și au fost externați. Informațiile au fost postate pe contul de Facebook al spitalului. 

Informare de presă:

”Până azi, 45 de pacienți internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, depistatți pozitiv cu noul coronavirus, au fost declarați vindecați și au fost externați, după ce rezultatele a două teste consecutive efectuate au ieșit negative.

După externare, pacienții vor respecta măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și vor fi monitorizați, o perioadă, de către specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba.

De la începutul pandemiei și până în prezent, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud au fost internați 76 de pacienți depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Dintre aceștia, 9 pacienți au fost transferați la Spitalul Municipal Blaj sau la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, iar 22 se află încă internați, evoluția lor fiind una favorabilă” se arată în comunicatul de presă al instituției medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax