Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Situația comică într-un supermarket din Sebeș: Un telefon a fost pierdut, găsit și apoi furat dintr-un spațiu de depozitare

Publicat

Un telefon găsit în parcarea unui supermarket din Sebeș, a fost furat, dintr-un spațiu de depozitare al magazinului. Cazul s-a petrecut duminică, 14 aprilie, 2024 și a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba. 

Din câte se pare o persoană și-a pierdut telefonul în parcarea magazinului. Acesta a fost găsit de o altă persoană care l-a dus angajaților. După ce stabilit a cui este telefonul, angajații l-au pus într-un spațiu de depozitare a bunurilor. 

În spațiul de depozitare, telefonul trebuia să stea până la ajungerea proprietarului. Însă, până să ajungă proprietarul telefonul a fost furat.

Mai exact a fost furat de un bărbat care a văzut telefonul în spațiul de depozitare și l-a luat.

După câteva cercetări, polițiștii l-au identificat pe hoț. În cele din urmă, proprietarul și-a primit telefonul înapoi.

Ce au spus polițiștii din Alba despre situație

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sprijiniți de polițiștii de ordine publică, au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sebeș, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Se pare că, la data de 14 aprilie 2024, profitând de neatenția personalului unui supermarket din Sebeș, ar fi sustras un telefon mobil care se afla într-un spațiu de depozitare.

Telefonul fusese găsit în parcarea supermarketului, de către un cetățean care l-a lăsat la reprezentanții magazinului și a fost depozitat în spațiul de depozitare a bunurilor, în așteptarea proprietarului care fusese anunțat cu privire la faptul că i-a fost găsit telefonul.

Telefonul a fost recuperat și restituit proprietarului, au mai transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax