Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Situația în care angajările la stat nu vor fi blocate. Explicații ale ministrului de Interne, Lucian Bode

Publicat

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat că în coaliție s-a discutat că în situația în care există deficit de personal, cum ar fi la ordine publică sau la Ministerul Apărării Naționale, concursurile pentru ocuparea posturilor vacante să nu fie blocate.

Lucian Bode a explicat că ministerul de Interne are 30.000 de efective lipsă, asta fiind una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă.

„În coaliție s-a discutat și despre faptul că acolo unde se impune, și am dat exemplu ordinea publică, dar și la ministerul Apărării  Naționale, și în alte domenii sensibile, cu deficit mare de personal, pe baza unor memorandumuri aprobate în guvern, cu justificări foarte bine fundamentate, aceste concursuri de ocupare a posturilor vacante nu vor fi blocate”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, la TVR Info.

Acesta a spus că asemenea memorandumuri au mai fost aprobate și în recut pentru angajări la ISU și în Poliție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax