Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Situația locurilor libere la centrele de vaccinare din Alba. Interes scăzut pentru AstraZeneca, mii de oameni așteaptă Pfizer

Publicat

În România există peste 66.000 de locuri libere la vaccinarea cu AstraZeneca, potrivit datelor oficiale. Situația este proporțională și în Alba.

În județul Alba, duminică dimineață erau libere 1303 de locuri la Sala de Sport a Liceului ”Alexandru Domșa” și 413 la Spitalul Orășenesc din Abrud.

De asemenea, erau doar 21 de persoane pe lista de așteptare de la Centrul de zi pentru persoane vârstice din Ighiu.

În toate cele 3 cazuri este vorba despre vaccinarea cu AstraZeneca.

La toate celelalte 10 centre de vaccinare, unde se administrează Pfizer și Moderna, listele de așteptare cuprind sute de persoane.

În toată țara, mai puțin de 600.000 de persoane mai sunt înscrise pe listele de așteptare pentru vaccinare, din care peste jumătate de milion pentru vaccinul Pfizer.

Potrivit datelor centralizate duminică dimineața pe platforma vaccinare-covid.gov.ro, pe listele de așteptare mai sunt înscrise 589.127 de persoane astfel: 553.291 pentru Pfizer, 27.374 pentru Moderna și 8.642 pentru AstraZeneca.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax