Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Situaţia şcolară a elevilor din învăţământul de arte poate fi încheiată fără susţinerea examenului la disciplina principală

Publicat

Ministerul Educaţiei a anunţat că a trimis spre publicare la Monitorul Oficial un ordin care prevede că situaţia şcolară a elevilor din învăţământul de arte, pe clase, poate fi încheiată fără susţinerea examenului la disciplina principală de specialitate la sfârşitul anului şcolar.

„Ministerul Educaţiei continuă adaptarea activităţilor de final de an la eventualele pierderi de învăţare generate de perioada în care a avut loc protestul personalului din învăţământul preuniversitar.

În acest sens, a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial Ordinul nr. 4457/2023 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea învăţământului preuniversitar de artă, aprobat prin OMECTS nr. 5569/2011.

Conform noilor prevederi, în anul şcolar 2022 – 2023, situaţia şcolară a elevilor din învăţământul de arte, pe clase, poate fi încheiată fără susţinerea examenului la disciplina principală de specialitate la sfârşitul anului şcolar”, arată ordinul, potrivit Agerpres.

Potrivit Ministerului Educaţiei, unităţile de învăţământ vor comunica elevilor şi părinţilor informaţii privind modificarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea învăţământului preuniversitar de artă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax