Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: TRAFICUL la intrarea în țară. Timp de așteptare de peste 59 de minute la Nădlac 2, circulație OPRITĂ la Zimnicea

Publicat

Persoanele care vor să intre în țară miercuri, în jurul orei 14:00, cu autoturismele prin vama Nădlac 2, au de așteptat mai mult de 59 de minute.

Potrivit Poliției de Frontieră, traficul intens se datorează numărului ridicat de mijloace de transport care se prezintă la control pe sensul de intrare și lipsei de personal din partea autorităților de frontieră maghiare pe sensul de intrare în țară.

vama trafic

Miercuri, în jurul amiezii, aplicația on-line care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei afișa, la intrarea în țară pentru autoturisme, culoarea roșie – echivalată cu un timp de așteptare de peste 59 de minute – în două puncte, respectiv la Nădlac 2 și Zimnicea.

harta trafic vama

La Zimnicea, traficul rutier atât pe intrare cât și pe ieșire este oprit din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la ferryboat.

La Petea timpul de așteptare era între 30 și 59 de minute, iar în restul punctelor de trecere a frontierei timpii de așteptare erau sub 30 de minute.

vama

În cazul camioanelor, în șapte puncte de intrare în țară se înregistrau timp de așteptare între 30 și 59 de minute. Este vorba despre Nădlac II, Halmeu, Siret, Sculeni, Negru Vodă, Giurgiu și Calafat.

vama

Vezi AICI harta live.

Imagini: TV Arad

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax