Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Situație alarmantă: 1876 de locuitori ai județului Alba sunt în prezent infectați cu noul coronavirus. Situația în 19 octombrie

Publicat

Numărul cazurilor active de COVID în județul Alba ajunge luni, 19 octombrie, la 1876, cel mai mare de până acum. Acest număr se traduce prin tot atâtea persoane care sunt în prezent purtătoare ale virusului. 

3469 persoane din județ s-au infectat de la începutul epidemiei cu noul coronavirus. Dintre acestea, 1.487 persoane s-au vindecat și 106 au murit.

Cea mai mare parte a bolnavilor au luat virusul în ultimele 2 săptămâni, ceea ce arată tendința de creștere accentuată a cazurilor.

Majoritatea pacienților sunt în izolare la domiciliu și doar o mică parte (cei cu simptome medii și grave) sunt în spitale.

În ultima perioadă, virusul s-a extins și în instituții publice, firme și chiar în spitale, unde mai mulți medici s-au infectat în ultimele zile.

Este o situație dramatică în județ, greu de gestionat de autorități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax