Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Slavia Praga ține cu ”dinții” de Nicușor Stanciu. Fotbalistul albaiulian nu e lăsat să plece la Galatasaray. Decizia e oficială

Publicat

FOTO: facebook.com/nicusor.stanciu.56

Conducerea clubului Slavia Praga a avut o ședință în care a stabilit viitorul lui Nicolae Stanciu, iar anunțul a fost făcut oficial.

Fotbalistul român a fost dorit insistent de Galatasaray în această vară, iar turcii au făcut o ofertă oficială, potrivit spotmedia.ro.

Stanciu a avut și un acord cu Galatasaray, pe o sumă considerabilă, dar în cele din urmă Slavia a decis să nu-l lase să plece.

Slavia Praga a anunțat decizia finală

„Am avut o ședință a conducerii la care a luat parte și staff-ul tehnic. Unanim am decis să-l păstrăm pe Stanciu în echipă.

Nico este o parte importantă și contribuie la golurile noastre. Posibilitatea ca el să plece pentru suma oferită este inacceptabilă”, a afirmat președintele clubului, Jaroslaav Tvrdik, într-un comunicat de presă.

Turcii au confirmat și ei negocierile pentru transferul lui Stanciu, care a fost prioritatea numărul 1 a verii la Galatasaray.

Conform informațiilor din presă, Galatasaray a oferit 6.5 milioane de euro pentru Stanciu.

Jucătorului român i-a fost oferit un salariu de 1.3 milioane de euro pe an și tricoul cu numărul 10.

Foto: Facebook Nicusor Stanciu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax