Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sloganurile partidelor în campania electorală. Pe ce mizează candidații și cum încearcă să-i atragă pe alegători să-i voteze

Publicat

15094935_1718464851711736_8044237824768284541_nCampania electorală a început de câteva zile bune, iar partidele intrate în cursa electorală s-au prezentat la start cu sloganuri pe care și le doresc cât mai percutante. Anul acesta, toate sloganurile de campanie sunt „comandate” de la București și, coincidență sau nu, cam toate seamănă între ele. Ideea de bază e cum să dezvoltăm și să luptăm pentru România. 

După multă gândire, liberalii au decis că sloganul „România înainte” îi reprezintă cel mai bine şi că ar putea convinge electoratul. Vor să transmită ideea de continuitate.

Social-democrații merg cam pe aceeaşi idee, dar cu alte nuanţe. Vor să îi convingă pe români că locul lor este aici în ţară şi că nu trebuie să mai caute bunăstarea printre străini. Tocmai de aceea sloganul este „Îndrăzneşte să crezi în România”, un logan pe care l-am vazut și pe afișele PNL-ului.

Organizația PSD Alba face chiar filmări cu oameni, majoritatea din partid, care își exprimă  motivele pentru care cred ei în țara lor natală.

Mesajul cu care Alianța Liberalilor și Democraților intră în campanie pare asemenător. Ei vor să redea România românilor. Mesajul de la nivel național este preluat și de organizația locală reprezentată la aceste alegeri de un fost PNL-ist și un fost PC-ist.

Uniunea Salvaţi România mizează pe cartea noutăţii. Cu sloganul „În sfârşit ai cu cine” speră să îi convingă pe alegători că sunt altfel decât politicienii din ultimii 26 de ani.

Mişcarea Populară intră în arena electorală cu sloganul „Luptă pentru România”. Spun că vor să le transmită alegătorilor că nu se dau în lături de la nimic, oricât de grea va fi bătălia electorală.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax