Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Slujba privegherii, la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia. Credincioșii chemați la Catedrală de la ora 22.00

Publicat

Slujba privegherii, la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia. Reprezentanții Arhiepiscopiei ortodoxe din Alba Iulia îi cheamă pe credincioși la slujba de la ora 22.00. 

Acesta va avea loc vineri, 2 august 2024. Slujba care va începe la ora 22.00 se va încheia în jurul orei 1.30.

”În această seară, începând cu ora 22.00, la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, va fi săvârșită slujba privegherii. În prima parte vor fi oficiate Vecernia și Utrenia, urmând ca de la miezul nopții să fie celebrată Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur.

Devenită deja o tradiție, această rânduială specială este oficiată în prima noapte de vineri spre sâmbătă a fiecărei luni, cu excepția perioadei Postului Sfintelor Paști.

De asemenea, amintim faptul că slujba Vecerniei și a Acatistului (Paraclisului) Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, săvârșită în mod obișnuit în seara zilei de vineri, de la ora 18.00, va fi suprimată.

În ceea ce privește programul liturgic al Catedralei arhiepiscopale din dimineața zilei de sâmbătă, 3 august, acesta va cuprinde oficierea slujbei parastasului de obște, cu începere de la ora 9.00”, au transmis reprezentații Arhiepiscopiei din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate