Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

SM Speromax Alba: Redirecționează 3,5% din impozit pentru pacienții cu scleroză multiplă din județ

Publicat


speromax

Persoanele fizice care au venituri fie din salari sau pensii, fie din activități diverse, au posibilitatea de a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit, pentru susținerea entităților nonprofit/unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii.

Data limită pentru depunerea formularului 230 este 15 martie 2020, iar unul din ONG-urile din județ către care pot fi sprijinite prin acest demers este Asociația SM SperomaxAlba.

Pentru a redirecționa acești bani, contribuabilii trebuie să completeze formularul 230, în două copii, și să îl depună la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa unde îşi are domiciliul, potrivit legii, sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România, sau la organul fiscal central competent, potrivit legii, pentru administrarea contribuabililor persoane fizice, fără domiciliu fiscal în România.

Cei care doresc să sprijine Asociația SM SPEROMAX ALBA, pot descărca aici modelul de formular, precum și instrucțiunile de completare a acestuia.

Începând din septembrie 2007, Asociația SM Speromax Alba ajută constant pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă, de pe raza județului, prin dezvoltarea unor servicii tot mai diversificate, cu ajutorul cărora, bolnavii să-și îmbunătățească, pe cât posibil, viața. Mare parte din activitățile asociației se bazează pe voluntariat, iar în ceea ce privește fondurile necesare, asociația și-a câștigat, în cei peste 12 ani de existență, încrederea și sprijinul comunității din Alba, primind, de asemenea, numeroase recunoașteri la nivel national pentru proiectele materializate.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Alte două persoane vor fi aduse în CARANTINĂ la Secția de Boli Infecțioase din Alba. Au sunat la 112

Publicat

Încă două persoane vor fi aduse în condiții speciale de izolare la Secția de Boli Infecțioase din Alba, după ce au sunat la 112, sâmbătă dimineața, acuzând febră, dureri în gât și dificultăți de respirație, potrivit DSP Alba. Este vorba despre două persoane – bărbat și femeie – aflate în autoizolare la domiciliu, care au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, REȚINUTĂ de DNA. Ar fi luat mită 120.000 de lei și 10.000 de euro

Publicat

sorina pintea

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a intrat în vizorul procurorilor DNA, într-o anchetă privind fapte de corupție.  Potrivit unor surse, a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA. UPDATE: DNA a comunicat oficial sâmbătă că Sorina Pintea a fost reținută. ”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

A crescut numărul persoanelor izolate la domiciliu în județul Alba. Măsuri de prevenire în contextul epidemiei COVID 19

Publicat

gripa laborator

În județul Alba sunt 138 de persoane care trebuie să respecte condiții de izolare la domiciliu, așa cum prevede protocolul dispus de Ministerul Sănătății, potrivit Direcției de Sănătate Publică Alba. Numărul acestora a crescut față de joi, când erau raportate 116 cazuri de monitorizare la domiciliu și față de vineri, când erau 133. Motivul este […]

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

VIDEO ȘTIREA TA: La un pas de accident. TIR pe contrasens, pe DN 14B, lângă Blaj

Publicat

La un pas de accident, pe DN14, între localitățile Cistei și Crăciunelu de Jos, lângă Blaj. Un șofer a reușit să evite impactul cu un TIR ce intrase riscant în depășire. Din imaginile transmise de un cititor Alba24 se poate vedea cum șoferul care circula regulamentar din sens opus încetinește și este nevoit să oprească […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate