Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Smartphone-uri mai mari, mai elegante şi mai performante. Cele mai aşteptate telefoane care vor fi lansate în 2019

Publicat

Galaxy-S10-LITE-MAIN

Anul acesta va fi unul al lansărilor în materie de smartphone-uri. Producătorii de telefoane inteligente se pregăteasc să scoată pe piaţă smartphone-uri mai mari, mai elegante şi, bineînţeles, mai performante.

Unul dintre cele mai aşteptate smarphone-uri din acest an aparţine gigantului Samsung. În primăvara acestui an, conform celor mai recente zvonuri ar urma să fie lansat Samsung Galaxy S10. Producătorii sud-coreenii ar urma să prezinte trei modele din această generaţie, cu diagonala de 5,8, 6,1, respectiv 6,4 inchi. Cel mai mic va avea display plat, iar celelalte două vor fi Edge, adică vor avea ecranele curbate. În plus, Samsung Galaxy S10 va avea trei camere foto şi un senzor de amprentă incorporat în ecran, scrie digi24.ro.

Şi nu este singura noutate de la Samsung. Producătorul a anunţat că, în acest an, vom vedea un smartphone cu design inovativ. Samsung Galaxy F va avea un ecran pe jumătate pliabil, iar posesorii vor putea vedea notificarile şi vor putea face anumite operaţiuni pe un ecran mic, amplasat pe partea îndoită. Specialiştii în domeniu spun că preţul de pornire pentru acest telefon ar putea fi şi de 1.800 de dolari.

Şi Google se pregăteşte să scoată pe piaţă în acest an un telefon din gama Pixel. Acesta ar urma să aibă un ecran de 5,5 inchi, 4GB de RAM şi o memorie internă de 32 de GB. În plus, camera principală va avea o rezoluţie de 12,2 pixeli.

Producătorul de telefoane LG va lansa un telefon care va suporta conexiunea 5G la internet. E drept că la început va acoperi doar nouă oraşe din Statele Unite la Americii, dar treptat va avea acoperire mondială. Şi cum tehnologia are preţul ei, specialiştii spun că acest smartphone ar putea ajunge şi la 1.000 de dolari.

Şi Huawei pregăteşte un telefon pliabil, care va avea conexiune 5G, iar potrivit zvonurilor, ar urma să fie lansat la evenimentul Mobile World Congress de anul acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax