Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Smithfield Foods contribuie cu 2 milioane de dolari la eforturile de ajutorare a populației afectate de criza din Ucraina

Publicat

Compania alimentară Smithfield a declarat că va oferi un milion USD la nivel global către patru parteneri filantropici care oferă asistență refugiaților și victimelor războiului din Ucraina și va asigura produse alimentare și alte tipuri de donații în bunuri, în valoare de încă un milion de dolari.

Compania a anunțat marți donații în valoare totală de 2 milioane USD, într-un comunicat transmis Alba24. Banii sunt destinați eforturilor de ajutorare a cetățenilor din Ucraina și a celor care caută refugiu în zonele învecinate.

Compania oferă câte 250.000 USD către fiecare dintre următoarele organizații non-profit: Crucea Roșie, Mercy Chefs, Salvați Copiii, World Central Kitchen.

”În mijlocul celei mai mari crize a refugiaților din Europa de după cel de-al Doilea Război Mondial, facem tot ce putem pentru a ajuta, începând cu membrii echipei noastre ucrainene”, a declarat Luis Cerdan, Vice-președinte Executiv Smithfield Foods, Operațiuni pe Europa.

sursa foto: site companie

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax