Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Smithfield România aniversează 20 de ani de la debutul operațiunilor (P)

Publicat

Smithfield România, cel mai mare crescător de porci și producător de carne de porc din țară, aniversează 20 de ani de activitate. Sub deviza „Hrană bună. În mod responsabil.”

Compania sărbătorește două decenii de excelență dedicați misiunii de a revitaliza producția cărnii de porc din România.

Smithfield România joacă azi un rol esențial în dezvoltarea industriei de carne de porc din țara noastră. De la preluarea primei unități de producție în 2004, Smithfield România a transformat complet industria din țară, devenind un model de eficiență și calitate dezvoltând sustenabil operațiunile brandului Comtim, născut în Banat.

Compania deține în Vestul țării operațiuni de creștere a porcilor și unități de producție și prelucrare carne ce dispun de tehnologie de ultimă generație și care asigură o capacitate totală de procesare de aproximativ 1 milion de capete anual.

„Încă la începutul operațiunilor în 2004, prin intermediul investițiilor strategice, Smithfield România a devenit un pilon important al economiei locale și un exemplu de dezvoltare sustenabilă în domeniul agricol și alimentar.

Compania a prioritizat de-a lungul timpului dezvoltarea echipei, precum și investiții în modernizarea și extinderea punctelor de lucru, asigurându-se că fiecare etapă a procesului de producție integrată respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.” declară Goran Panici, Director General Smithfield România.

De la înființare, compania a investit peste 600 de milioane de dolari în operațiuni, prin dezvoltarea unui proces integrat care asigură bunăstarea animalelor și cele mai înalte standarde de operare pe întreg fluxul de producție.

În plus, angajații Smithfield România își desfășoară activitatea într-un mediu de lucru optim, iar compania asigură astfel toate condițiile pentru siguranța alimentară și calitatea produselor.

Astăzi, strategia de dezvoltare a companiei este centrată pe dezvoltarea durabilă, având la bază șapte piloni de sustenabilitate: „Bunăstarea animalelor”, „Diversitate, cultură și implicare”, „Mediu înconjurător”, „Calitate și siguranță alimentară”, „Sprijin comunități”, „Sănătate și stare de bine” și „Sănătatea și securitatea angajaților”.

„Pe măsură ce privim spre următorii 20 de ani, ne reafirmăm angajamentul de a continua să investim în dezvoltarea sustenabilă a operațiunilor și dezvoltarea echipei. Obiectivul nostru este să fim un lider responsabil în industria alimentară și un partener de încredere pentru toți stakeholderii noștri. ” a declarat Cristina Bodea, Director Sustenabilitate Smithfield România.

Prin complexitatea operațiunilor sale, compania contribuie indirect la crearea unui lanț valoric stabil, având un impact socio economic important în industrie, creând valoare adăugată pentru colaboratori, furnizori din industrie sau furnizori de servicii adiacente, fermieri locali și asupra a 66 de comunități locale în care activează.

Mulțumim tuturor clienților, angajaților și partenerilor noștri pentru încrederea acordată! Sărbătorim împreună două decenii de excelență și privim cu încredere spre un viitor sustenabil și prosper.

La mulți ani, Smithfield România! Spre încă multe decenii de „Hrană bună. În mod responsabil.”!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 20.06.2024 at 11:46

    20 de ani de când am vândut cel mai mare combinat de porci. Şi ca multe alte obiective, acest lucru s-a întâmplat în 2004 când se afla la putere un ahtiat după bani şi cu toate astea nu a plătit nimic. Era şi normal, la ce justiţie avem. Sau mai bine zis, n-avem.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax