Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Soarta fostului şef al Complexului de Vinificaţie Jidvei, Toader Ignat, în mâna magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia

Publicat

Tărăgănarea Dosarului motorinei falsificate continuă. Judecarea cauzei a suferit încă o amânare, iar magistraţii Curţii de Apel au stabilit termen scurt, pentru data de 31 martie. Motivele acestei amânări nu au fost făcute încă publice.

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat, joi, apelul formulat de fostul şef al Complexului de Vinificaţie Jidvei, Toader Ignat împotriva hotărârii Tribunalului Alba, care îl condamna la 10 ani de închisoare cu executare, pentru înşelăciune în forme agravante. Dosarul s-a aflat pe rolul instanţei şi în data de 20 ianuarie, dar judecarea apelului a fost amânată, la cererea avocatului apărării.

Toader Ignat este acuzat că, prin intermediul societăţii comerciale „Stoian Ignat” SRL, la care era asociat, a pus în vânzare, la benzinăria amplasată în comuna Jidvei, o serie de combustibili falsificaţi, vânduţi către clienţi, ca benzină şi motorină. Din actele depuse la dosar se arată că o parte din utilajele agricole, autocamioanele şi vehiculele care au funcţionat cu acest tip de combustibil au suferit defecţiuni. Fostul şef al Complexului de Vinificaţie Jidvei a fost condamnat de Tribunalul Alba, în data de 18 octombrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax