Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoc pentru o femeie din Cricău: Și-a găsit soțul spânzurat în podul șurii din gospodăria în care locuiau. Nu a lăsat niciun mesaj de adio

Publicat

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Cricău. Acesta a fost găsit spânzurat, duminică dimineață, de către soția sa în podul șurii din gospodăria în care locuiau. Oamenii legii au demarat cercetările la fața locului, însă până în prezent nu a fost găsit niciun mesaj de adio și nu a fost stabilit vreun motiv care să îl fi determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Potrivit unui comunicat al IPJ Alba, la data de 13 iulie 2014 ora 10.07, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Politie Cricău au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din localitate, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit de soţia sa, spânzurat în podul unei anexe gospodăreşti din curtea locuinţei sale.

La o examinare sumară a cadavrului nu au fost evidenţiate urme de violenţă dar, pentru stabilirea cauzei decesului acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba Iulia, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză cercetările continuă.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax