Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Social-democraţii din Alba constituie Liga Aleşilor Locali ai PSD

Publicat

În sala de conferinţe a Hotelului „Parc” din Alba Iulia se va constitui, sâmbătă, la ora 10.00, Liga Aleşilor Locali ai PSD din judeţul Alba.

La această întâlnire participă 200 aleşi locali, respectiv toţi primarii şi viceprimarii, consilierii judeţeni şi consilierii locali de la municipii, oraşe şi comune, membri PSD.

Scopul Ligii Aleşilor Locali este de a acţiona pentru aplicarea obiectivelor specifice din Programul politic al PSD şi din Programul privind activitatea autorităţilor publice locale, precum şi de a urmări şi asigura respectarea drepturilor şi libertăţilor publice locale, a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a prevederilor Constituţiei şi legilor ţării.

Un alt obiectiv este de a creşte unitatea partidului în comunităţile locale, în vederea câştigării alegerilor locale din 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax