Connect with us
Publicitate

POLITICA

Social-democraţii din Alba sunt pregătiţi pentru alegerile din 2012. Vezi candidaţii propuşi la primăriile din judeţ

Publicat

Conducerea Partidului Social Democrat din Alba este pregătită pentru viitoarele alegeri şi iese pe tapet cu candidaţii propuşi la primăriile din judeţ. La sfârşitul acestei săptămâni, social-democraţii din Alba au fost convocaţi la conferinţa judeţeană a PSD, în cadrul căreia au fost făcute publice şi primele nume ale celor care vor candida la fotoliile de primar din partea partidului. Începând de luni, PSD Alba va începe negocierile cu colegii de alianţă, iar listele finale vor fi făcute publice în perioada următoare.

Potrivit preşedintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, la Primăria Alba şi Consiliul Judeţean Alba au rămas, drept candidaţi, liberalii Călin Potor şi Teodor Atanasiu, în timp ce, la Sebeş, propus la funcţia de primar din partea partidului este Alexandru Dăncilă: „Aceştia sunt doar candidaţii propuşi de noi, de luni vor începe negocierile. Pe listele noastre se regăsesc, la Teiuş – Mirel Hălălaie, la Zlatna – Emil Nistor, la Aiud – Liviu Rusu, la Baia de Arieş – Siviu Mârzan, iar la Cugir – Mircea Simu. Cam ăştia ar fi, acestea sunt propunerile PSD, urmează să le confruntăm cu cele colegilor din ACD. Oricum, avem un an întreg pentru a ne pregăti”.

Social-democratul a explicat că este important să se respecte principiul parităţii, adică jumătate din localităţi să revină PSD, iar cealaltă jumătate ACD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax