Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Social-democratul Ioan Florea este noul director al Oficiului Județean de Poștă Alba. A primit ordinul de numire

Publicat

Ioan Florea, vicepreşedinte PSD Alba

Oficiul Județean de Poștă Alba, de vineri, 28 septembrie, un nou director. Este vorba despre consilierul județean Ioan Florea, vicepreședinte al PSD Alba. Florea a dat concurs pentru ocuparea postului deținut până de curând de Nicolae Albu, iar vineri se afla la București, pentru a-și ridica personal ordinul de numire.

Ioan Florea a mai ocupat în trecut funcția de director la Poșta Alba, iar în ultimii ani a investit în dezvoltarea afacerii sale de familie, societatea comercială „Albatros Gold”, ce are ca obiect de activitate producția și comercializarea de ouă.

Social-democratul a declarat că săptămâna trecută a susținut examenul pentru ocuparea acestei funcții și că vineri a intrat oficial în posesia ordinului de numire. Funcția de director al Oficiului Județean de Poștă Alba a fost deținută până după alegerile locale de Nicolae Albu, un apropiat al PDL Alba.

Potrivit unor surse, suspendarea lui Albu din funcție a avut loc imediat după ce USL a ajuns la putere și mai precis, după alegerile locale când postul de director operațional pe care acesta îl ocupa a fost deființat iar conducerea Poștei a fost preluată, temporar, de o angajată, Sofia Târău.

Aceleași surse susțin că, ulterior, funcția de director a instituției a fost scoasă la concurs iar la respectivul concurs, care consta în 3 probe, nu s-ar fi prezentat decât Sofia Tîrău. Aceasta nu a reușit să promoveze concursul așa că în urmă cu o săptămână postul a fost din nou pentru ocupare.

De această dată însă, în locul celor trei probe ar fi fost organizat un singur interviu dar cel care urma să îl ocupe trebuia să aibă obligatoriu experiență ca director în cadrul Poștei Române. Cerințele respective s-au potrivit ca o mănușă cv-ului lui Ioan Florea care a și promovat examenul și se va prezenta de luni la serviciu.

Întrebat despre acest aspect, Florea a declarat că nu are cunoștință „de cât timp nu mai este Albu director sau cine a ocupat acest post până astăzi”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax