Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Societate comercială din comuna Cut, amendată cu 3.000 de lei. Nu a înregistrat 12 metri cubi material lemnos, primiți fără documente de provenienţă

Publicat

politie

actiune politie 3 lemne În urma unui control efectuat la o societate de prelucrare a materialului lemnos din comuna Cut, poliţiştii de ordine publică au confiscat 12 metri cubi de material lemnos. Administratorul societăţii a fost amendat cu suma de 3.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat.
La data de 10 septembrie poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Alba şi lucrători ai Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj Napoca – I.S. Alba, au efectuat un control la o societate comercială din comuna Cut, care are ca şi obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos.
Cu ocazia acestui control s-a constatat faptul că, în perioada august – septembrie 2015, administratorul societăţii a primit la cantitatea de 12,14 metri cubi material lemnos, fără documente de provenienţă, iar acesta nu a fost înregistrat în registrul de evidenţă a intrărilor de material lemnos.
Față de administratorul societăţii a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform art. 19 al.1, lit. k şi art. 21, lit. c din Legea nr. 171/2010, cu amendă în valoare totala de 3.000 lei, iar complementar, a fost confiscată cantitatea de 12,14 metri cubi material lemnos.
Totodată, echipa de control a constatat că un angajat al unui ocol silvic din judeţul Alba nu a respectat prevederile legale privind emiterea documentelor cu regim special, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor art. 20 lit. d din Legea 171/2010.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax