Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Societatea comercială „Alba Pan”, prădată de hoți. Doi tineri din Alba, prinși în flagrant de oamenii legii

Publicat

Societatea comercială „Alba Pan” a fost prădată, joi noaptea, de hoți. Doi tineri au intrat în incinta societății, cu intenția de a sustrage mai multe bunuri, dar activitatea lor a fost stopată de intervenția oamenilor legii.

Cei doi bărbați, în vârstă de 35 și 37 de ani, domiciliați în Alba Iulia și Cugir au fost prinși în flagrant de polițiști, înainte de a putea pleca cu bunurile furate. Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care și-a însușit propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Tinerii vor fi cercetați sub acuzația de furt calificat.

Este vorba despre S.T., de 35 de ani, din Alba Iulia şi T.N.A., de 37 de ani, din Cugir, prinşi în flagrant în noaptea de 22/23.08.2012. Intenţionau să fure două baterii auto, un cărucior de mână şi precum şi alte bunuri feroase şi neferoase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax