Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Societăţile de transport rutier „Livio Dario” şi „Voltrans” măresc tarifele

Publicat

Tarifele la bilete şi abonamente, percepute de operatorii de transport rutier din Alba vor fi majorate, de la 1 iulie. Este vorba despre firmele „Voltrans” şi „Liviu Dario”, care au solicitat consilierilor judeţeni aprobarea modificării tarifelor de călătorie aferente serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, fundamentând sumele propuse pe baza principalelor elemente de cheltuieli specifice serviciului, care au înregistrat creşteri semnificative în perioada iulie 2010 – mai 2011, în special ca urmare a majorării cu circa 20% a preţului carburanţilor.

Patronii celor două firme îşi întăresc solicitarea, susţinând că preţurile nu au mai fost modificate din septembrie, 2010. Consilierii au aprobat cererea societăţilor de transport, astfel că, de la începutul lunii viitoare, cetăţenii vor trebui să scoată cu 1 leu mai mult pentru bilete pe traseele „Livio Dario” şi cu 20 de lei mai mult pentru abonament.

Firma „Voltrans” nu va scumpi biletele, dar va percepe cu 1 până la 10 lei mai mult pentru abonamente, în funcţie de lungimea traseului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax