Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer băut, din Alba Iulia, prins în trafic cu o pușcă și cartușe deținute ilegal în mașină. Ce au făcut polițiștii

Publicat

Polițiștii din Alba au găsit, într-o mașină oprită în trafic pentru control, o armă de vânătoare deținută ilegal. Șoferul autoturismului era sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, au oprit, pentru control, pe raza localității Ampoița, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.

Cu ocazia controlului efectuat, în portbagajul autoturismului, în locul destinat roții de rezervă, a fost găsită o armă de vânătoare și 18 cartușe de 16 milimetri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu este deținător legal de armă.

Arma a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Totodată, față de bărbat, a fost luată măsura sancționării contravenționale și suspendării complementare a permisului de conducere, întrucât, în urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax