Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer beat din Sfântu Gheorghe, urmărit de poliţiştii din Alba Iulia, după ce nu a oprit la semnalul agenţilor rutieri

Publicat

Un tânăr de 30 de ani din Sfântu Gheorghe a fost urmărit şi prins pe o stradă din Alba Iulia, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri. Se afla sub influenţa alcoolului şi s-a ales cu dosar penal.

Marţi, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faţă de  V.O., de 30 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.

Acesta a fost depistat duminică, la ora 3.40, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, însă nu a oprit la semnalul poliţiştilor, astfel că aceştia au pornit în urmărirea lui.

A fost prins pe strada Viilor din Alba Iulia, unde a fost identificat şi i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.

V.O. a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În conformitate cu rezultatul analizelor de laborator, bărbatul avea în sânge o alcoolemie de 1,25 g la mie (la prima probă), respectiv 1,10 g la mie (la a doua probă).

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax