Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer cercetat de poliţiştii din Vinţu de Jos pentru că transporta fără acte fructe şi legume, cu o autoutilitară radiată din 2010

Publicat

În cadrul acţiunii „Vatra 2013” organizată de IPJ Alba, miercuri, poliţiştii din Vinţu de Jos au oprit pe DJ 107 C o autoutilitară radiată din circulaţie de acum trei ani. Şoferul a prezentat acte de provenienţă cu nereguli pentru cantitatea de 1.623 de kg de fructe şi legume pe care o transporta.

Autoutilitara era condusă de Claudiu C., de 41 de ani din Mediaş. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că borderoul de achiziţie a produselor transportate a fost întocmit fictiv, nefiind trecută nici o persoană la rubrica „vânzător”.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru „efectuarea de acte sau fapte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă, nu este dovedită, în condiţiile legii”, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 1.623 kg legume şi fructe, în valoare de 2.068 lei.

Tot în urma verificărilor efectuate, în baza de date a IPJ Alba, poliţiştii au stabilit că autoutilitara figurează ca fiind radiată din circulaţie din anul 2010.

Conducătorului auto i s-a întocmit un dosar penal, în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax