Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer condamnat după ce a lovit cu mașina un biciclist din Sebeș. Care a fost motivul pentru care nu a oprit după accident

Publicat

Un bărbat a fost condamnat recent, de magistrații Judecătoriei Sebeș, după ce a lovit cu mașina pe care o conducea un biciclist, iar apoi a plecat de la locul accidentului. 

În motivarea magistraților este scris și motivul pentru care șoferul nu a mai oprit mașina după ce a comis accidentul. 

Potrivit motivării instanței din data de 28 iunie 2022, ”la data de 18 iunie 2020, în timp ce conducea un automobil în dreptul imobilului cu numărul 22, pe partea carosabilă a intrat în depășirea persoanei vătămat care se deplasa pe bicicletă și nu a păstrat o distanță laterală suficientă, acroșându-i ghidonul, în partea stângă cu partea dreaptă a remorcii.

Urmare a contactului, victima a căzut la pământ, iar conducătorul ansamblului și-a continuat deplasarea, fără a se opri la fața locului, astfel încât organele de poliție au făcut demersuri în vederea identificării acestuia.

Persoana vătămată s-a ridicat singură de la pământ, acuzând dureri puternice în zona costală și a apelat serviciul 112, fiind transportat la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Ulterior, persoana vătămată a fost solicitat de către organele de poliție pentru a recunoaște vehiculul în cauză, fapt afirmativ. Victima a mai precizat că, a doua zi, a discutat cu inculpatul despre cele întâmplate care, i-a relatat că a văzut în oglindă momentul când victima a căzut, însă nu a oprit pe motiv că victima s-a ridicat de la pământ”, se arată în motivarea instanței.

Mai mult de atât, după ce a fost identificat, șoferul în cauză le-a spus polițiștilor că urmele de pe mașină ar fi fost de la un alt incident auto, însă, apărarea bărbatului nu a fost luată în calcul.

După doi ani de la producerea accidentului, șoferul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Sentința nu e este definitivă și poate fi atacată în apel.

sursă foto: arhiva alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax