Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer cu dosar penal după ACCIDENT la Sebeş. A acroşat cu maşina o femeie şi a părăsit locul faptei

masina politie

Publicat

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un bărbat din municipiu care este bănuit că nu ar fi anunţat poliţia, după comiterea unui accident rutier, în urma căruia o femeie a fost rănită uşor.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii rutieri din Sebeş l-au identificat pe un bărbat de 58 de ani, din Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea unor infracţiuni de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În 7 decembrie, în jurul orei 10.00,  în timp ce conducea un autoturism pe strada Dorobanţi din municipiul Sebeş, ar fi a acroşat-o pe o femeie de 80 de ani, din municipiu, care traversa strada pe trecerea de pietoni.

După producerea accidentului, bărbatul ar fi coborât din autoturism şi întrucât victima ar fi refuzat transportarea la spital, ar fi părăsit locul accidentului, fără să anunţe poliţia despre producerea lui.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax