Connect with us
Publicitate

AIUD

Șofer de 24 de ani din Teiuș, reținut de polițiști după o urmărire în trafic. De ce a încercat să fugă și unde a fost prins

Publicat

Arhivă foto

Un șofer de 24 de ani din Teiuș a fost reținut, după ce a fost urmărit în trafic, de Poliție, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al agenților. Tânărul se afla sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 29 octombrie, în jurul orei 04.20, polițiștii din Teiuș, în timp ce acționau pe strada Decebal din oraș, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto a ignorat semnalul polițiștilor, continuându-și drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, pe DN 1, până în municipiul Aiud, loc în care autoturismul a fost oprit, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Aiud.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Teiuș.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, tânărul a fost testat, cu aparatul din dotareprivind consumul de substanțe interzise, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de alcool și a unor substanțe interzise.

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând ca în cursul zilei de luni, 30 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax