Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer de 25 de ani din București, REȚINUT de polițiștii din Alba Iulia după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un șofer în vârstă de 25 de ani din București a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia după ce a fost prins în timp ce conducea o mașină fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 septembrie 2024, polițiștii din municipiul Alba Iulia au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani, din municipiul București, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În seara zilei de 28 septembrie 2024, polițiștii de ordine publică, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe strada Toporașilor din municipiul Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un tânăr de 25 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de azi, 29 septembrie 2024, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate