Connect with us
Publicitate

AIUD

Șofer de 28 de ani din Aiud, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de oamenii legii

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din Aiud a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor din oraș. Acesta a fost depistat pozitiv duminică seara, pe o stradă din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 7 ianuarie 2024, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Aiud.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax