Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer de autocar din Alba implicat în ACCIDENT pe DN76 în judeţul Hunedoara. Două persoane rănite

Publicat

accident

Un bărbat din Alba care conducea un autocar a fost implicat într-un accident grav petrecut pe DN76 în judeţul Hunedoara. Un autoturism a intrat în depăşire şi a lovit autobuzul, pe contrasens, apoi a fost acroşat altă maşină. Şoferul autoturismului şi o pasageră au fost răniţi.

Potrivit IPJ Hunedoara, duminică, 16 decembrie, în jurul orei 17.50, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Brad, în timp ce conducea un autoturism pe DN76, din direcția Brad spre Deva, când a ajuns la podul peste râul Fornădia, a efectuat o manevră de depășire a două autovehicule, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a tamponat frontal autobuzul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Sălciua, judeţul Alba, după care a fost acroşat de autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Bucureșci, autoturism pe care îl depășise anterior.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a produs evenimentul rutier şi a unei pasagere în vârstă de 52 de ani, din autoturismul condus de acesta.

sursa foto: InfoTrafic (judetul Hunedoara) – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax