Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer de BMW, record de viteză pe autostrada A1: 281 km/h, pe sector de drum cu restricții. Polițiștii i-au dat și un ”premiu”

Publicat

Șoferul unui BMW a fost prins pe autostrada A1 în timp ce conducea cu o viteză de 281 de kilometri pe oră. Este recordul anului la viteză în România, iar pentru asta polițiștii l-au și premiat.

„281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h – cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta”, anunță Poliția română.

Aparatul radar a înregistrat, duminică, 4 septembrie 2022, cea mai mare viteză din acest an: 281 de kilometri la oră. Șoferul unui BMW , cetățean ceh, se afla pe Autostrada A1, în judeţul Arad, pe un sector unde limita de viteză este de 100 de kilometri la oră.

Premiul primit de la polițiști: Șoferul a rămas 120 de zile fără permis, cu dovadă fără drept de circulație, și a primit o amendă de 2.900 de lei.

„Mulțumim colegilor care acționează pe Autostrada A1, care îi opresc pe cei ce ne pun în pericol pe toți”, adaugă polițiștii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax