Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE FOTO: Șofer de camion, DECEDAT în cariera Geomal. S-a răsturnat cu basculanta

Publicat

Un șofer de camion a decedat luni dimineață, în jurul orei, 9.00, în urma unui accident la cariera Geomal, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

Potrivit unor informații de la fața locului șoferul s-a răsturnat cu camionul pe care îl conducea în carieră.

UPDATE 9.55: La fața locului au intervenit pompierii din Aiud. Potrivit ISU Alba, șoferul decedat conducea o basculanta de 40 tone, iar la ajungerea salvatorilor, acesta era încarcerat.

Din păcate după ajungerea forțelor la fața locului s-a constat decesul victimei, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.


Conducătorul auto decedat era un bărbat în vârstă de 60 de ani.

UPDATE: Ce spune Poliția în legătură cu accidentul

La data de 09.12.2019, în jurul orei 08:40, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că la o carieră de pe raza localității Geomal s-a produs un accident.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la locul accidentului, împreună cu reprezentații ITM Alba, a rezultat că, un bărbat de 68 de ani, din comuna Stremț, în timpul programului de lucru, ar fi pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea pe un drum nedestinat circulației publice, răsturnându-se.

În urma accidentului, conducătorul autoutilitarei a decedat.

În cauză cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, au transmis către Alba24, reprezentanții IPJ Alba.

Vezi și Un tânăr din Alba a provocat accident în Sibiu. Conducea fără permis și sub influența alcoolului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax