Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şofer de TIR din Avrig, prins la volan cu 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia

Publicat

pol

Un bărbat de 44 de ani din Avrig (Sibiu) este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia pentru conducere sub influenţa alcoolului. A fost prins pe şoseaua de centură a oraşului la volanul unui TIR încărcat cu lemn, având 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Miercuri, la ora 15.44, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce executau serviciul de control al traficului rutier pe șoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, au oprit pentru control un autotractor cu semiremorcă, condus de A.D. (44 de ani), din orașul Avrig, județul Sibiu.

Deoarece emana miros de alcool, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax