Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din Alba implicat în accident rutier pe DN7, în judeţul Hunedoara. Un bărbat rănit, două maşini lovite

Publicat

politie

Un şofer din Alba a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN7 la Orăştie. Conducea un autoturism şi a lovit altă maşină al cărei şofer nu s-a asigurat la un viraj spre stânga.

Potrivit IPJ Hunedoara, sâmbătă, la ora 9.4, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată  despre faptul că, pe DN 7, în zona cantonului CFR a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

La fata locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Orăștie, care au constatat că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Argeș, a condus un  autoturism din direcția Deva – Sebeș, iar când a ajuns la km 355+650 m, a efectuat virajul la stânga fără să se asigure corespunzător spre cantonul CFR, moment în care a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 din  județul Alba, care se afla angajat în depășirea primului autoturism. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului, acesta neavând montată centura de siguranță-

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, acestora fiindu-le recoltate și probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.         

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax