Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer din Alba implicat într-un accident în Bistrița Năsăud. Mașina pe care o conducea era căutată de autoritățile din Germania

Publicat

Un autoturism în valoare de aproximativ 30.000 de euro, căutat de autoritățile din Germania pentru a fi confiscat a fost depistat în Sângeorz-Băi, iar la volanul său se afla un bărbat din Alba. 

Polițiștii au descoperit autoturismul după ce au fost solicitați sî intervină la un accident rutier.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, ”la data de 9 aprilie, polițiștii din Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, soldat cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că unul dintre autoturismele implicate, condus de un bărbat de 56 de ani, din Cugir, județul Alba, figura ca fiind căutat în vederea confiscării.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de tăinuire. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, este căutat de autoritățile din Germania pentru a fi confiscat”.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax