Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer din Alba, implicat într-un accident soldat cu un rănit, la Orăștie. Este suspectat că ar fi consumat substanțe interzise

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat din Vințu de Jos, județul Alba, a fost implicat într-un accident rutier pe o stradă din municipiul Orăștie, județul Hunedoara. În urma accidentului o persoană a fost rănită.

Testat cu aparatul drugtest, a rezultat că există posibilitatea ca acesta să fi consumat substanțe interzise. 

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 11 noiembrie 2023, ora 16:27, un bărbat de 67 de ani, din Orăștie, în timp ce traversa pe lângă bicicletă prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, a fost accidentat de către un autoturism.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 55 de ani, din comuna Vințu de Jos (Alba), care se deplasa pe banda 2 a sensului de deplasare dinspre Deva spre Sebeș.

În urma evenimentul, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat de către echipaj medical la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, potrivit polițiștilor.

Supus testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, au adăugat aceștia.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax