Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer din Alba Iulia, implicat în accident rutier pe DN7 lângă Deva. Două persoane rănite

Publicat

Un șofer din Alba Iulia a fost implicat într-un accident rutier pe DN7 lângă Deva, la intersecția spre Săulești, duminică seara. Mașina pe care o conducea a fost lovită din spate de alt autoturism și proiectată în cea din fața sa.

Potrivit IPJ Hunedoara, duminică, la ora 18.24, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DN7 din direcția Deva spre Orăștie, la intersecția cu DJ 700A, nu a păstrat o distanță corespunzătoare fața de autoturismul din fața sa, condus de un tânăr în vârstă de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia.

A intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l ulterior într-un alt autoturism care staționa regulamentar, semnalizând corespunzător pentru a efectua viraj la stânga spre localitatea Săulești.

În urma evenimentului rutier, au fost două persoane rănite. Acestea au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax