Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din Alba Iulia, implicat într-un ACCIDENT GRAV, la Făgăraş, în judeţul Braşov. Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa

Publicat

autoutilitara mercedes Un şofer din Alba Iulia a fost implicat într-un accident rutier grav produs marţi seara, în Făgăraş, judeţul Braşov.  Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a pierdut controlul volanului autoutilitarei Mercedes pe care o conducea şi a izbit, pe contrasens, un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, a murit şoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani.

Potrivit IPJ Braşov, în data de 14 aprilie 2015, în jurul orei 22.40, un bărbat de 45 ani din Alba Iulia conducea o autoutilitară pe strada Doamna Stanca din municipiul Făgăraș și, ajungând în dreptul imobilului cu numărul 128, a pierdut controlul volanului.

volkswagen accident fagaras Autoutilitara condusă de el a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un tânăr de 23 ani din comuna Voila, județul Brașov.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului, precum și cu rănirea unui tânăr de 17 ani aflat în autoturismul implicat în accident.

Cercetările sunt continuate de polițiștii făgărășeni, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

sursa foto: bunăziuafagaras.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax