Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din Alba Iulia, prins de poliție cu 24 de lingouri de plumb în mașină, pe Calea Moților: A fost amendat iar marfa i-a fost confiscată

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost oprit de poliție în timp ce transporta 24 de lingouri de plumb în mașină, pe Calea Moților. Acesta nu a putut răspunde cererii polițiștilor de a prezenta documentele de proveniență a mărfii, dpret pentru care a fost amendat iar întreaga cantitate de plumb i-a fost confiscată.

La data de 4 octombrie 2013, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au oprit, pe Calea Moților din Alba Iulia, un autoturism condus de D.R., un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia.

În urma controlului efectuat de poliţişti, în autoturism au fost găsite 24 de lingouri de plumb, cu o cantitate de 464 kg, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de D.R. a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 iar întreaga cantitate de plumb a fost ridicată în vederea confiscării.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax