Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din Alba Iulia, prins la volan sub influenţa alcoolului. A fost reclamat de un participant la trafic

Publicat

politia

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influenţa alcoolului. A fost reclamat la Poliţie de un participant la traficul rutier.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 29/30 martie, în jurul orei 2.15, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost sesizaţi de către un participant la traficul rutier cu privire la faptul că este posibil ca şoferul unui autoturism ce circula pe B-dul 1 Decembrie să fie sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat de apelant şi au identificat autoturismul reclamat, precum şi pe conducătorul acestuia, un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde  i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiteri infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax