Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer din Alba Iulia, REȚINUT de Poliție după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a fost depistat în trafic, sub influența alcoolului, la volanul unui autoturism. Șoferul a fost oprit pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 11 ianuarie, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 47 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, față de bărbat a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax