Connect with us
Publicitate

BLAJ

Șofer din Alba, prins cu alcoolemie de peste 1 la mie, la volan. A refuzat testarea la spital

Publicat

Un bărbat care conducea băut o mașină, pe o stradă din Bucerdea Grânoasă, a fost depistat în trafic de Poliție. Acesta avea o alcoolemie de peste 1, dar a refuzat recoltarea de mostre biologice. A fost deschis dosar penal. 

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 22 iunie, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ioan Maiorescu din comună, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde polițiștii i-au solicitat să se supună recoltării de mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar acesta a refuzat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax