Connect with us
Publicitate

ABRUD

Şofer din Alba, sancţionat în judeţul Hunedoara pentru transport ilegal de lemn

Publicat

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Abrud a fost depistat în timp ce transporta ilegal lemn, cu o autoutilitară, în judeţul Hunedoara. A primit amendă şi lemnul fără acte a fost confiscat.

Potrivit IPJ Hunedoara, în 24 mai, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior au oprit în trafic, pe DN 76, pe raza comunei Luncoiu de Jos,  o autoutilitarp condusă de un bărbat de 63 de ani, din oraşul Abrud, judeţul Alba.

În urma verificării avizului de însoţire secundar şi a verificării cantităţii de material lemnos transportat, poliţiştii au constatat faptul că în avizul de însoţire era menţionată cantitatea de 5,40 m3 cherestea  şi grinzi molid, iar în realitate volumul total transportat era de 6,89 m3 cherestea şi grinzi molid.

Prin urmare, cantitatea de 0,49 mc de grinzi şi 1 mc de cherestea molid, care nu era menţionată în avizul de însoţire secundar a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancţiune contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax