Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer din Alba, trimis în judecată după ce a fost tras pe dreapta și testat pentru droguri. Ce declarație a avut în fața instanței

Publicat

Un bărbat din Blaj a fost recent trimis în judecată pentru conducere sub influența drogurilor. Trimiterea în judecată a avut loc la aproape doi ani de la oprirea în trafic. 

În data de 14 mai 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Blaj. Magistrații au notat că bărbatul mai are la activ antecendente penale. 

Când a fost oprit în trafic și după ce a fost testat, bărbatul a declarat că nu consumase droguri în ziua respectivă, ci cu 7-8 zile în urmă.

Totuși, la atât la aparatul de drugtest dar și proba de sânge, bărbatul a ieșit pozitiv la opiacee și derivate din metamfetamină.

Când a fost tras pe dreapta, în trafic

Bărbatul în cauză a fost oprit în trafic, de polițiștii rutieri în data de 11 decembrie 2022, la miezul nopții.

”Atunci, în jurul orei 00:50, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au oprit pentru control, pe str. Păcii autoturismul marca BMW.

În continuare, organele de poliție au procedat la testarea inculpatului cu aparatul drug-test, marca AquilaScan WDTP-10 rezultând valoarea pozitivă la indicatorul T2B-OPI”, se arată în motivarea instanței.

În fața anchetatorilor a precizat că ”ultimul consum de substanțe psihoactive a avut loc cu aproximativ 7-8 zile înainte de momentul opririi în trafic de către organele de poliție”, se arată în documentul citat.

La proba biologică, în sângele șoferului s-au găsit urme de opiacee și metamfetamine.

Acesta și-a recunoscut fapta și a declarat că o regretă.

În data de 14 mai 2024, acesta va fi judecat pentru conducere sub influența drogurilor. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

sursă foto: arhiva alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax