Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer din Bucium, REȚINUT. Cu 0,85 mg/l alcool, la volanul unei autoutilitare, a lovit un biciclist și a fugit de la locul faptei

Publicat

politie

accident politia masina politie Un tânăr în vârstă de 33 de ani din comuna Bucium a fost reținut de polițiștii din Abrud după ce, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul producerii acestuia. 

Potrivit IPJ Alba, duminică, 31 iulie, în jurul orei 17.20, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 74, la ieşirea din Abrud spre Alba Iulia, un biciclist a fost acroşat de o dubiţă al cărui şofer şi-a continuat drumul.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat victima accidentului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Câmpeni, care prezenta leziuni corporale uşoare, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că acesta a fost acroșat, în timp ce circula pe bicicletă în direcţia Alba Iulia – Abrud, de o autospecială ce l-a depăşit şi care şi-a continuat drumul înspre Abrud.

La scurt timp de la sesizarea evenimentului, poliţiştii au reuşit să identifice autovehiculul implicat în accident precum şi pe şoferul acestuia, T.I., de 33 de ani, din comuna Bucium, judeţul Alba.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Abrud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima accidentului a fost transportată la spitalul din Abrud unde a primit îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii de specialitate.

Faţă de T.I., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax